MS Ignite Chicago vijf dagen Office 365 en SharePoint nieuws

Chicago – 3 mei. De komende week kan je van mij blogs verwachten over compliance, recordsmanagement en security in SharePoint (SharePoint 2016 on premise, SharePoint Online) en Office 365 vanuit Microsoft’s Ignite Conference in Chicago. Meer dan twintigduizend deelnemers uit tal van landen worden verwacht. Geïnteresseerden kunnen zelf thuis van alles volgen; de openingsspeech van CEO Satya Nadella en andere keynotes worden (maandagmiddag rond 15.00 u NL) tijd live uitgezonden. Ook via Microsoft’s videokanaal op Channel 9 zal veel materiaal verschijnen. Voor de Twitteraars: volg #MSIgnite en het officiële account @MS_Ignite. Net als bij SharePoint Conference 2014 heb ik weer mijn eigen weg betaald om jullie onafhankelijk en vers van de pers op de hoogte te houden.

MSIgnite is de eerste Microsoft conferentie in een nieuwe opzet. Niet alleen zal het een bezuiniging zijn geweest om alle product-conferenties (i.p.v. aparte Lync-, Exchange-, SharePoint-, Office 365- etc. conferenties) op een hoop te vegen. Ook het naar elkaar groeien van veel functionaliteiten in Office 365 maakte het inhoudelijk nodig: de verwevenheid van producten is te groot geworden om aparte bijeenkomsten te rechtvaardigen.

Ik heb ingezet op een keuze uit het reusachtige aanbod van 600+ lezingen en demonstraties en zal me graag focussen op de vernieuwing van compliance, recordsmanagement en security in SharePoint 2016 on premise en Office 365. Nederland is vertegenwoordigd met ruim 300 deelnemers. Lees ook op SPC&NL de blogs van andere enthousiaste schrijvers.

1 reactie op “MS Ignite Chicago vijf dagen Office 365 en SharePoint nieuws”

  1. Meer een vraag. Sinds kort maak ik gebruik van Office 365 als experiment. Ook voor publiceren website. http://www.webmere.eu is nu gepubliceerd.
    Ik zie op jouw website tal van mooie toepassingen zoals het aanklikbare menu en ja ook dit formulier. Zijn deze onderdelen direct uit een webapplicatie van Office 365 gemaakt ?
    Ik ben benieuwd 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *