Projectmanagement

Het managen en uitvoeren van projecten rond digitaal recordsmanagement vraagt specifieke vaardigheden en kennis. Om uw compliance vereisten en risico’s van verlies of niet tijdige beschikbaarheid van informatie te kunnen verbinden met de processen en doelstellingen van uw organisatie of bedrijf. En om effectieve communicatie tussen de verschillende betrokken disciplines en functieniveaus te realiseren.

Mijn projectaanpak is praktisch maar degelijk: tijdigheid, helderheid over projectdoelen, een bedrijfsmatige en multidisciplinaire aanpak, regelmatige rapportages en presentaties: het is allemaal even noodzakelijk om het project tot een succes te maken. Voeg daarbij de kennis van het vakgebied, opgedaan in de loop van ruim dertig jaar, in projecten bij ministeries, ZBO’s, gemeenten en bedrijven.

Projectmanagement of testcoördinatie voor de implementatie van uw documentmanagement systeem, recordmanagement applicatie of Microsoft 365 omgeving: ik begeleid uw implementatie, functionele test en gebruikers acceptatietest gestructureerd, efficiënt en met oog voor de vereiste archiveringskwaliteit.

Ik ben onder andere bekend met: PRINCE2, TMap, NEN/ISO15489 (2016), ISO16175-2.

Overige dienstverlening

Scroll naar top